ОКБ Мечникова   ОКБ ім. Мечнікова

Заслужений лікарь України

Любі друзі, шановні колеги та пацієнти, на день медичного працівника я, Ваш покірний слуга, отримав найголовнішу нагороду для практикуючого доктора - звання «Заслуженого лікаря України» і що для мене було саме значиме, що цю нагороду вручив мені особисто шановний пан президент України Володимир Зеленський. Ми потиснули один одному руки, я почув добрі слова привітання від пана президента, та як пожартували мої друзі, що враховуючи  «закон рукостиснення», я вітався через одну персону з Байденом и сотнями міжнародних лідерів та медіа особистостей. Ми пищаємось Вами пан Президент! А ще нас привітали міністр охорони здоров’я Viktor  Liashko, губернатор області Сергій Лисак, керівник обласної ради Микола Лукашук, ми їм дуже вдячні за сучасне обладнання, можливість працювати в бездоганних умовах у нашої лікарні.

Я дуже вдячний команді Дніпропетровська Обласна Клінічна Лікарня ім. І.І. Мечникова та рідному Центр Ендокринної Хірургії лікарні Мечникова, яким я керую вже 16 років, лікарня це наша мабуть перша сім’я, враховуючи скільки часу ми зараз проводимо на роботі, такі нагороди можуть бути тільки колективними, й це наша сумісна нагорода! Особиста подяка за довіру та високу оцінку моєї праці моїм, не тільки керівникам, а й вчителям Сергій Риженко, Сергій Тимчук! Сергій Миколайович Тимчук був моїм першим керівником, як практичної так і наукової праці, кандидатської дисертації, виховував мене справжнім лікарем й професіоналом, а ще і справжньою людиною, за що йому особлива подяка!

Я вдячний моїм колегам, ендокринним хірургам Український науково-практичний центр ендокринної хірургії МОЗ України (Олександр Товкай, Volodymyr Palamarchuk), колегам Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В. П. Комісаренка,Київ (Юрій Таращенко, Коваленко Андрій), за дуже цікаві курси стажувань у далеких 2006-2007 роках та безліч класних цікавих конференцій та зустрічей. Особиста подяка за обмін цікавим досвідом та дружбу професору Sergiy  Cherenko, який успішно представляє Українську ендокринно-хірургічну спільноту за кордоном, професору Stanislav Rybakov за чудову переписку та мудрі поради. Велика шана всім моїм колегам з Кривого Рогу (Сергей Михно), Харкова (Єгор Корчагін, Вадим Хазиев), Запоріжжя, Тернопіля (Олександр Шідловський, Віктор Шідловський та других міст!!! А ще повинен відмітити, що в спільноті ендокринних хірургів подвійне свято, з’явилося два заслужених лікаря, якщо це не повний тезка, то нагороду отримав ще й наш колега Кваченюк Андрій Миколайович, з чим я його і вітаю!

На жаль продовжується битва за землю, сьогодні отримали якийсь неповноцінний документ від міської ради, з безліч застереженнями, з можливістю кусковання нашої території, але ж ми ще міцніше, при такій підтримки президента й верховної та обласної влади без труда поборемо міських загарбників-чинуш!
Любі друзі, ще раз велика подяка всім, всім, всім! Обіцяю і подальше якісно виконувати свою працю, вкладувати всю душу в лікування поранених наших захисників, розвивати ендокринну хірургію України!